Hvilken stil er din?

De aller fleste ønsker å sette sitt personlige preg på den nye leiligheten. Til inspirasjon har vi allerede fått utarbeidet tre stilretninger til din nye bolig. Tre stilretninger som lett kan la seg kombinere med møbler og utstyr du har fra før, eller fungere som gode ideer og inspirasjon til det du har tenkt å kjøpe nytt. Hos Studio Sigdal Kongsberg tilbyr vi deg å velge blant hele 15 ulike farger på kjøkkenmodell Uno Palett. I stilretningene vi har satt sammen kan du fritt velge to av våre seks veggfarger. Disse fargevalgene gir deg mulighet til å sette ditt eget preg på interiøret.

KONTINENTAL

Den kontinentale stilen bringer med seg en duft av den store verden. Du gjenkjenner elementer fra hotellobbyer og klubber verden over i tidløse møbler med trekk i fløyel og silke. Messingdetaljer og eksklusive tresorter understreker det internasjonale, og en dyp fargepalett forsterker inntrykket av det verdensvante og bereiste.

Kontinental-Kjoekken-Henrikshus


NORDISK

Norden er natur. Norden er lys. Den nordiske stilen tar disse elementene med seg inn i hjemmet. Tekstilene er ren ull eller skinn. Treslagene er ask og lysbeiset eller naturlig eik. Gardiner i lin filtrerer det nordiske lyset og fordeler det vakkert over et allerede lyst interiør. Med naturlige materialer og en fargepalett som henter inspirasjon fra åker og eng, skog, hav og himmel skaper du ditt eget nordiske univers.

nordisk-kjoekken-henrikshus


MINIMAL

Heller litt for lite enn litt for mye. Stramme linjer, moderne design, rene og lettstelte overflater gir et interiør som er lett å leve med og behagelig å leve i. Møbler i skinn og metall, gjerne stål eller krom, og nøytrale farger aksentuerer et lett, ofte transparent uttrykk. Sort, hvitt og grått med innslag av natur gir en anvendelig og elegant fargepalett som fremhever kvalitet og design.

minimal-kjoekken-henrikshus

Meld din interesse her

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.